20.06.2012

RVE Timisoara va emite 22 ore zilnic!

Clik aici pentru a asculta live
 In sedinta publica a CNA din data de 14 Iunie 2012 s-a dezbatut si aprobat dosarul de desfacere a partajului RVE Timisoara (2 ore)/ West City Radio (22 ore)  si mutarea emisiei RVE Timisoara pe frecventa 92,2 Mhz in partaj cu RVS (Radio Vocea Sperantei). Pe aceasta frecventa RVE Timisoara va emite 22 de ore ( in intervalele 0-19/21-24) iar RVS va emite 2 ore in intervalul  19-21.
Dupa cum stiti aceasta extindere  vine la capatul unui parcurs dificil de solicitari, concursuri si demersuri care se identifica aproape cu insasi perioada de existenta a statiei. Actiunile multor prieteni ai Evangheliei si rugaciunile nenumaratilor credinciosi au facut ca, in timp, stafeta  sperantei noastre pentru acest oras emblematic pentru Romania si  comunitatea ei evanghelica  sa ajunga la finalul dorit. Domnului intreaga recunostinta! El ii stie si El ii va rasplati  pe cei  implicati, pe masura dedicarii fiecaruia. Printre ei sora Cristina Olariu si, mai ales, fr. Nelu Tutac, in registre diferite dar cu egala pasiune, au avut un rol hotaritor pentru ca RVE Timisoara sa poata atinge acest obiectiv. Le multumim.
Sunt convins ca, asemeni statiei RVE Suceava, trecerea de la 2 la 22 de ore de emisie zilnica va prilejui statiei RVE Timisoara nu doar o extensie in calitatea si cantitatea programelor ci si un salt in oportunitati financiare. Va avea astfel ocazia sa simta potentialul evanghelic de sustinere,  doar banuit  pina acuma, al mediului de afaceri si bisericesc timisorean.  O asteptare si speram, in curind, o confirmare. Pina atunci,
Felicitari echipei RVE Timisoara si un cer senin pe undele noii frecvente!
Cu respect,
Lucian Despa

0 comentarii: