12.05.2012

2 comentarii:

  1. Fiţi binecuvantaţi de Dumnezeu fraţi creştini Adi si Cătălin.
    Frate Adi ,iti dau un sfat creştinesc dacă vrei asculţi bine, dacă nu ...nu, e alegerea ta.
    Daca inima ta bate sincer doar pentru Iisus Hristos foloseşte-ţi viaţa doar pentru Slava Domnului şi nu iţi mai apleca urechea la zvonurile şi la clevetelile oamenilor.Ştiu ca eşti frustrat şi că te superi uneori de unele vorbe care le auzi despre tine si care poate nu sunt adevarate.Mulţi nu pot sa te inţeleaga intrutotul, precum nici tu nu poţi inţelege pe alţii intrutotul,nu uita căci câte inimi ai rănit şi tu!!!.
    Este cu neputinţa să nu greşim ,căci toţi suntem păcătoşi si lipsiţi de slava Lui Dumnezeu.Dar trebuie sa mergem inainte pe Calea pocăinţei aşa cum suntem cu bune si cu rele si umblănd in credinţă să lepădăm răul şi să alegem binele si atunci cei care te vorbesc de rău să se ruşineze şi să îţi ceară iertare. Iar tu credincios fiind ,nu dispreţui mustrarea,nu te supăra şi fi tu exemplu celor din jur prin smerenie si simplitate.
    Dacă eşti un credincios si un mare artist plătit pentru munca ta, oamenii au aşteptari mari de la tine ,să fi cea ce vorbeşti si cănti altfel vei fi socotit un mincinos.Nimic nu m-ar ucide pe mine si pe unii creştini, chiar si pe Hristos , decât sa aflăm că nu eşti tu, cea ce ne vorbeşti si cănţi.
    Aşa aş vrea să te văd si să te aud Adi mereu cu bucurie în suflet şi cu zambet pe buze, mereu să fi cu inima si cu lauda veselă înaintea Domnului ,că eşti copil de Dumnezeu mântuit ,supărarea nu e bună şi tristeţea si nici hainele negre, Iisus Hristos e viu ,bucurăte frate,El nu e mort să ne tot plângem de unii si de alţii ,de aceea se vine doar cu bucurie înaintea Lui si uită tot răul si alege numai binele si vei fi veşnic FERICIT CU DOMNUL.
    Ps.100.
    Dumnezeu să te ajute în momentele grele ale vieţii tale!
    Dumnezeu sa iţi dea izbândă in toooot cea ce faci pentru El şi arată-ne că eşti cea ce vorbeşti si cânţi , astfel vei inchide gura criticilor de rău şi gura leilor flămânzi. Fi tare Adi caci Dumnezeu e Tare !
    Şi mai pot să zic că....TOTUI GOANA DUPA VÂNT ASTAZI RÂD IAR MÂINE PLÂNG! Aşa e viaţa pe pământ!:(

    RăspundețiȘtergere
  2. " sa nu faceti nimic din duh de cearta si slava desarta..." cine cunoaste inimile si cine este duhovnicesc a cunoscut daca mesajul lui a fost din duh de cearta sau nu ...Domnul sa il sfinteasca

    RăspundețiȘtergere