05.05.2011

Invitatie in tabara Speranta pentru Vitor


e-speranta blog Scumpi  prieteni și frați în Domnul Isus Christos,    
              Vă salutăm în Numele scumpului nostru Domn și Mântuitor, Isus Christos.


Slăvim pe Dumnezeu pentru mila, îndurarea și bunătatea Lui. Îi mulțumim pentru că ne-a dat încă un an de har în care putem să-L slujim și să-L glorificăm prin lucrare pe care o  facem pentru El în Taberele de Vară.
              Cu multă dragoste și bucurie vă invităm și în acest an să participați la Taberele De Vară – Speranța – Mocănița, Sighetu Marmației.
Înscrierea sau Rezervarea locurilor la tabără se face telefonic sau prin e-mail și este confirmată prin achitarea unei taxe de înscriere, cazarea și masa sunt  gratuite.
Taxa de Înscriere este de 10 Lei/copil și 15 Lei/tânăr, taxă ce se achita anticipat pentru fiecare participant înscris (neachitarea taxei la timp aduce penalităţi). Taxa este ne-returnabilă și se achită pâna la data de 20 Iunie 2011 prin Mandat Poștal simplu expediat de la orice oficiu poștal-Poșta Română pe adresa :
Asociația Speranță pentru Viitor, CP 23, OP Sighetu Marmației, Maramureș, cod 435500, pe numele Ulici Dan-Vasile.
Toate fondurile ce se vor strânge  prin această taxa sunt considerate donație în bugetul de susținere și organizare al taberei. Dacă aveţi pe inimă sprijinirea suplimentară a acestei lucrări, atunci puteţi să trimiteţi împreună cu grupul dumneavoastră orice donaţie fie financiară, fie  materială(alimente sau alte bunuri ce se pot folosi într-o tabără).
Suntem implicați în organizarea taberelor încă din anul 1993 și experiența ne spune că succesul unei lucrări este o planificare cât mai bună, de aceea vă sfătuim pe această cale să vă faceți rezervările din timp, să solicitați orice alte informații pe care le considerați folositoare, să consultați toate detaliile pe care le oferim în tabelul de înscriere sau regulament, iar dacă aveți întrebări să luați legătura cu noi  prin:
Telefon 0742824728 sau
Perioada
Detalii organizatorice
2 Mai – 20 Iunie
Rezervarea Locurilor, Achitarea Taxei de Înscriere
20 – 27 Iunie
Repartizarea Locurilor Rămase Libere (dacă rămân)

Seria Grupa
Vârstele
4-8 Iulie
1   Clasele I-VII
7-13 ani
11-15 Iulie
2   Clasele I-VII
7-13 ani
18-22 Iulie
3   Evanghelizare Clasele V-VIII
10-13 ani
25-29 Iulie
4   Evanghelizare Clasele IX-XII Tineri
14-18+ ani
1-5 August
  Creștere Spirituală Liceu Tineri
14-18 ani
8-12 August
6   Creștere Spirituală Tineri
18-30+ ani


Urmareste un videoclip cu tabara

0 comentarii: