26.05.2011

CONFERINTA „GENERATIA IOSUA” - 10 -13 Iunie 2011 Timisoara


„Caci pamantul va fi plin de cunostinta slavei Domnului, ca fundul marii de apele care-l acopar.” (Habacuc 2:14)
Va invitam sa participati la Conferinta „GENERATIA IOSUA” - In Prezenta Slavei Lui Dumnezeu”, prin lucrarea sfintitoare a Duhului Sfant, Rugaciune si PostLauda si Inchinare neintrerupta si Proclamarea intregului Cuvant al lui Dumnezeu, care va avea loc in zilele de 10-13 iunie la Timisoara.

Dorim sa venim in Prezenta Domnului, sa intram in Sfanta Sfintelor aducand lauda si inchinare neintrerupta, proclamand intregul Cuvant al lui Dumnezeu in camera de sus si inaltand rugaciuni sub calauzirea Duhului Sfant.
iosuaBiserica incepe sa experimenteze lucruri mari, puternice, care prevestesc venirea Domnului. Cu totii tanjim dupa trezirea poporului lui Dumnezeu. Zvonuri ale trezirii si lucrarea ei au cuprins in special generatia tanara, Generatia Iosua (toti cei nascuti incepand cu anul 1967).
Privind la Istoria Bisericii, ceea ce a adus trezirea a fost doar prezenta lui Dumnezeu, doar lucrarea directa a Slavei puterii Sale. El si numai El este Cel care a transformat Biserica si vietile oamenilor. Aceasta sfanta realitate este reconfirmata in zilele noastre.
Stim ca Domnul ne vindeca si transforma natiunea pe masura ce cautam fata Lui, ne smerim, ne rugam pentru tara noastra, ne intoarcem de la caile noastre rele si stabilim legaturi de dragoste unii cu altii. Suntem parte a valului unei Treziri Spirituale a tinerei generatii la nivel mondial. In acelasi timp poporul Domnului are o disperata nevoie de mila si indurarea lui Dumnezeu si hotararea pentru o viata total predata Domnului.
Experienta anilor precedenti ne demonstreaza ca Slava Domnului coboara in Ziua Mondiala de Rugăciune peste Biserica Sa de pretutindeni. Prezenta slavei este confirmata de semne, minuni si o multime de oameni care Il recunosc pe Isus ca Domn si Mantuitor.
Prin voia lui Dumnezeu pe 12 iunie pretutindeni se sarbatoreate Coborarea Duhului Sfant si nasterea Bisericii Crestine, odata cu Ziua Mondiala de Rugaciune.
Prin Alfa Omega TV si God TV vom intra in legatura directa cu frati si surori de pe toate continentele, rugaciunile noastre fiind impartasite cu credinciosi din continentul nostru, AfricaAmerica de Nord si de SudAsiaAustralia si Pacificul de Sud.
Conferinta va avea loc la Biserica Agape, Calea Aradului 15A, Timisoara. Capela mare a Bisericii Agape are o capacitate de peste 3,000 de locuri.
Taxa de inscriere pentru cei ce sunt salariati va fi de 30 lei/pers, iar pentru elevi si studenţi de 15 lei/pers.
Pentru informatii actualizate, accesati pagina de web: BHOPlive

Citeste mai mult la http://www.alfaomega.tv/stiri/stiri-din-romania/710-conferina-generatia-iosua-10-13-iunie-2011#ixzz1M7gXfVGX


0 comentarii: