08.04.2011

Conferinta Peniel " O alta realitate" 15-16 aprilie 2011 Oradea

Live
Conferinta va fi tansmisa in direct pe http://www.alfaomega.tv
Conferinta va avea loc la Sala Sporturilor din ORADEA, pe 15-16 aprilie 2011.
Titlul: “O alta realitate”
Motto: Galateni 5:25
Vor predica din Cuvantul lui Dumnezeu: Samuel Tutac,  Colin Dye, Lucian Oniga. Inchinarea va fi condusa de catre Peniel band. Vor mai lauda pe Domnul Peniel band jr., Cristi Cazacu & Ultima Ora si ansamblul cor-orchestra ”Peniel”.
La aceasta conferinta vor putea participa primele 2.800 de persoane care se vor inscrie pe internet la www.peniel.ro, prin liderul de grup care le va insoti; participantii trebuie sa isi valideze participarea prin plata in avans, pana la data de 5 aprilie (vezi detalii despre cont pe site)! Donatia pentru participare este 30 lei/persoana!
Programul conferinței:
Vineri, 15 aprilie
8:00 startul maratonului de rugăciune, laudă, adorare şi de citire a Noului Testament la Biserica Tabor
11:00 – 13:30 sesiunea I
16:00 – 17:30 seminarii paralele
18:00 – 20:30 sesiunea II
21:00 – 22:00 concert Cristi Cazacu (în Biserica Betania)
Sâmbătă, 16 aprilie
10:00 – 12:30 sesiunea III
15:30 – 16:30 concert ansamblul cor-orchestra „Peniel” (sala sporturilor)
17:00 – 19:30 sesiunea IV
Organizatorii Peniel nu vor asigura cazarea participantilor, dar vor acorda asistenta celor interesati. Pentru a ne usura munca si pentru a va rezolva singuri cazarea, va rugam sa luati legatura direct sau prin pastorul dv. cu crestinii din Oradea! De asemenea, va puteti caza si la locatiile afisate pe situl nostru. Nu uitati sa mentionati parola “Peniel”, pentru ca unele preturi sunt negociate special pentru acest eveniment. In cazul in care nu va descurcati, va rugam sa luati legatura cu Eugen Filimon la tel. 0743-012.790 sau email: filimoneugen@yahoo.com.
Bisericile sau formatiile muzicale care doresc sa slujeasca in cadrul maratonului de necurmata închinare prin rugaciune, lauda si adorare organizat in paralel sunt rugate sa ia legatura cu fr. Iuliu Centea, coordonatorul echipei responsabile de aceasta actiune, la tel. 0745-846.204 sau emailiuliu_centea@yahoo.com, pana pe 20 martie. Tot lui i se pot adresa si persoanele care doresc sa se inscrie in programul de citire non-stop a Noului Testament!
In momentul inregistrarii, va rugam sa bifati si seminarul optional la care ati dori sa participati. Veti gasi lista seminariilor oferite in formularul de inscriere de pe site-ul nostru.
Fiindca dorim sa aducem glorie lui Dumnezeu si sa lasam o urma buna in Oradea, fiecare participant este rugat sa aduca la conferinta (cel putin) o pereche de sosete si un prosop pe care sa le donam unui proiect social coordonat de primaria orasului. Ne vom implica si in alte proiecte sociale; prin urmare, veniti cu bani in plus!
Pentru buna desfasurare a procesului organizatoric si a conferintei in sine, va rugam sa fiti alaturi de noi in rugaciune si post pe data de 10 martie si 10 aprilie. Fie ca Dumnezeu sa ne copleseasca si de data aceasta cu prezenta Sa si sa ne dea putere sa umblam calauziti de Duhul!
Multe binecuvantari!
In numele echipei Peniel,
Lucian Oniga
PS. 1. Conferinta Peniel va fi transmisa in direct pe internet de catre televiziunea Alfa Omega (www.alfaomega.tv) si Radio CBEE (www.cbee.ro).
PS. 2. Misiunile si organizatiile crestine care doresc sa-si promoveze lucrarea la Conferinta Peniel, in format video (max. 2 min.) sau in paginile brosurii conferintei, sunt rugate sa ia legatura cu Dani Bujenita, la tel. 0747-496.355 sau email: dani_buje@yahoo.com.
PS. 3. Librariile interesate sa participe la conferinta sunt rugate sa ia legatura cu Chiva Danciu la tel. 0740-010.552 sau email:chivadanciu@yahoo.com.

0 comentarii: