15.10.2010

Din septembrie, noi localitati receptioneaza Alfa Omega Tv in mai multe judete din tara


Romania-retele_nextgen
nextgen_logoNoi localitati in judetele Salaj, Brasov, Bistrita, Braila, Buzau, Bacau, Sibiu, Caras, Prahova, Gorj, Tulcea, Ialomita si Hunedoara pot receptiona acum Alfa Omega Tv, incepand cu luna septembrie 2010. Suntem bucurosi in special de NextGen, o companie a Romtelecom, care acopera localitati din peste 15 judete.
Am incheiat contracte si cu SC Interaction Blue pentru judetele Galati, Buzau, Braila, Tulcea si Ialomita, si cu Ambavi Telecom pentru orasele miniere din Hunedoara, si pentru localitati din jud. Gorj.
Suntem bucurosi sa vedem crescand impactul Alfa Omega TV la nivel national, precum si in diaspora. La momentul actual am depasit 4000 de localitati care receptioneaza AOTV prin cablu. Afla mai multe...
Daca esti din aceste judete si vrei sa prinzi Alfa Omega Tv prin cablu, scrie-le societatilor respective. Daca esti abonat RCS-RDS sau UPC si nu prinzi Alfa Omega TV in localitatea ta, te incurajam sa ii contactezi pentru a cere introducerea canalului nostru in grila lor de programe.

0 comentarii: